PSD : PROSOCCERDATA

Proscocerdata:  https://ksvoostkamp.prosoccerdata.com/

Spelers gebruiker PSD voor communicatie met de trainer voor info omtrent trainingen en wedstrijden, op de blog komt eerder algemene info naar spelers, op de blog kan je u abonneren en krijg je mail bij iedere verandering (om je blog te zien van je ploeg, ga je naar ploegen http://www.ksvoostkamp.be/nl/ploegen, selecteer je ploeg en ga dan naar de blog pagina 

installeer de prosoccerdata app op je smartphone (iPhone of Android)

info van de mobiele app:

De verschillende functionaliteiten van de mobiele applicatie

De hoofdbedoeling van de applicatie is om de communicatie en de planning binnen de club veel vlotter te laten verlopen. 

Via de applicatie krijg je elke wijziging onmiddellijk live door en heb je altijd je sportieve agenda bij de hand. Het zorgt er ook voor dat je op elk moment van de dag in contact kan staan met iedereen binnen de club. Als absoluut voordeel kan je ook je aanwezigheden doorgeven via de applicatie. Als speler kan je je eigen aanwezigheid doorgeven en als trainer kan je dit na de training voor iedereen doen. 

Menu

  • Mijn profiel: Een overzicht van je eigen profiel.
  • Clubkalender: Alle activiteiten van alle ploegen.
  • Mijn ploeg: Hier ving je al je ploeggenoten en stafleden. Je kan ze ook onmiddellijk contacteren. 
  • Mijn feedback: Ontvang hier al de feedback van je trainers en antwoord erop. 
  • Mijn vidéos: Bekijk videos die met jou gedeeld zijn. 
  • Matchs: Bekijk de resultaten en de wedstrijdrapporten van je ploeg.
  • Configurations: Beslis hier zelf welke notificaties je wilt ontvangen.
  • Logout: Uitloggen

Activiteiten in de agenda

Wanneer je links benden op het tweede icoon klikt kom je terecht op je eigen kalender. Hier zie je al je activiteiten zien waar jij aanwezig moet zijn.Vervolgens kan je op elke activiteit klikken om meer informatie te krijgen. Zo kan je het afspraakuur, de locatie, het soort ondergrond, de vestiaire en het aantal deelnemers zien. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf aan te geven of je aanwezig zal zijn of niet! 

Indien er iets wijzigt aan één van je activiteiten die binnen de twee weken vallen dan krijg je automatisch een notificatie hiervan.

De chat-functie

In onze chat heb je twee opties. Je kan groepsgesprekken beginnen (bijvoorbeeld een chat met de hele ploeg) of je kan een privégesprek met één van je teammaats of met iemand van je staff opstarten. De bedoeling hiervan is om al de communicatie via één kanaal te laten lopen. 

Configuratie

Je kan bepaalde instellingen zelf gaan aanpassen binnen de applicatie. Zo kan je de notificaties uit en aan zetten via deze optie. Je kan er hier ook voor kiezen om je wachtwoord aan te passen. Indien je het oude wachtwoord niet meer weet kan je steeds contact opnemen met je administrator die op zijn beurt je een mail kan sturen om het wachtwoord opnieuw in te stellen.